CyberGhost VPN

Er du på jakt etter en ny VPN? CyberGhost er en av markedets eldste, største og mest brukte VPN leverandør. Over 20 millioner mennesker fra hele verden bruker CyberGhost daglig for å kryptere datatrafikken sin. Med en VPN kan du besøke akkurat de nettsidene du vil, uten å tenke på restriksjoner. Vil de se Amerikansk Netflix? Eller kanskje du vil øke sikkerheten din når du surfer på Wi-Fi hotspots – dette får du med CyberGhost.

Det finnes mange VPN leverandører på markedet, men CyberGhost skiller seg ut på flere punkter. Dette er blant de beste alternativene for norske brukere, da leverandøren har en mengde servere i Norge. I tillegg vil du finne over 6 500 ulike servere i 89 forskjellige land. For de som bruker VPN for strømmetjenester, er CyberGhost også meget brukervennlig.

Denne leverandøren har nemlig egne kanaler for ulike strømmetjenester. Her kan vi blant annet nevne BBC, HULU, ITV og Netflix. Du kan dermed enkelt velge din foretrukne strømmetjeneste og deretter velge hvilket lands innhold du ønsker å få servert – enklere blir det ikke.

Vi skal nå gå nærmere innpå CyberGhost og mulighetene denne leverandøren gir deg. Sikkerhet og hastighet er blant de viktigste aspektene for mange brukere, og derfor tar vi også et dypdykk i disse funksjonene. Til slutt vil gå gjennom noen av fordelene til VPN leverandøren, slik at det blir lettere for deg å avgjøre om CyberGhost er en passende tjeneste for deg eller ikke.

Hva kan jeg bruke CyberGhost til?

CyberGhost er en VPN-leverandør som sørger for at du kan kryptere datatrafikken din, enten fra stasjonære enheter eller fra mobilen og nettbrettet. Når du besøker en nettside, vil datatrafikken din avsløre hvilket land du befinner deg i. Dette gjør at når du besøker en strømmetjeneste eller nettbutikk, vil du automatisk bli ført til den norske versjonen av siden.

Med CyberGhost VPN derimot, krypterer du datatrafikken din og programvaren sender trafikken til en annen server, et annet sted. Dette åpner for mange muligheter, særlig dersom du er en flittig bruker av strømmetjenester. Du har kanskje opplevd at innholdet på Netflix endrer seg når du er på ferie i et annet land? Nå kan du få utenlandsk innhold, selv om du er i ditt eget hjem.

CyberGhost sørger for at du kan få tilgang til amerikansk, britisk, australsk eller hvilket som helst annet land, sitt Netflix bibliotek. Men en VPN sørger også for at du kan ferdes sikrer på nett. CyberGhost gjør det trygt å bruke Wi-Fi hotspots, ettersom trafikken din blir kryptert. Derfor kan du være trygg på at dine personlige data ikke kan bli fanget opp av hackere på usikrede nettverk.

I tillegg blir det lettere å tilgang til jobb-nettverket ditt når du reiser, slik at du det blir enklere å åpne lokale filmapper. Er du i et land hvor mange nettsider er blokkert, kan en VPN «lure» nettsiden til å tro at du surfer fra et annet land. Med CyberGhost får du altså et hav av valgmuligheter og en langt tryggere og sikrere datamaskin.

Hastighet og sikkerhet

Noe av det beste med CyberGhost, er at tjenesten fungerer raskt. Her vil du ikke ha problemer med å se på filmer og videoer, hvilket er en stor fordel for de som bruker VPN til strømmetjenester. Ingenting er vel mer irriterende en film som hakker og stopper. I tillegg har CyberGhost god hastighet når du skal koble deg til nye servere, dette går raskt og smertefritt.

CyberGhost har sin base i Romania, et land med streng regulering og politikk vedrørende loggføring. Faktisk har Romania en null-loggførings lov, hvilket gjør at du kan være sikker på at ingen sitter og overvåker det du gjør på nettet. I tillegg vil reguleringen sørge for at informasjonen din ikke blir gitt til tredjeparter.

Når du bruker VPN, vil du selvfølgelig ha et ønske om å velge den tryggeste og sikreste løsningen. Med CyberGhost kan du være helt sikker på at din personlige informasjon ikke blir misbrukt og heller ikke solgt videre til andre tredjeparter. Dette skyldes simpelthen at CyberGhost ikke har noen informasjon å lekke om deg, ettersom de ikke loggfører eller overvåker deg.

CyberGhost tar sikkerhet på høyeste alvor og har derfor flere gode sikkerhetsløsninger for å beskytte brukerne. De bruker en AES-kryptering på 256-bit, et meget høyt krypteringsnivå. Faktisk der vi lignende stryker på kryptering gjort av staten i Amerika, hvilket er et stort trekkplaster i seg selv. CyberGhost holder absolutt det de lover angående sikkerhetsrutiner.

Fordeler med CyberGhost

VPN leverandøren skiller seg som sagt ut på flere punkter. Er du norsk, vil du kunne nyte godt av de mange serverne CyberGhost har i Norge. Dette er en åpenbar fordel for nordmenn, da det gjør tjenesten veldig tilgjengelig og praktisk. I tillegg kommer det unike kanaler for strømmetjenester, noe som også er en god fordel.

CyberGhost skiller seg også ut når det kommer til brukervennlighet og allsidighet. Du kan nemlig benytte deg av tjenesten på hele syv ulike enheter samtidig. Dette er det selvfølgelig ikke alle som har behov for, men det er godt å vite at muligheten er der. Har du for eksempel to ulike laptoper, en mobil og et nettbrett, kan dette komme godt med.

En fordel, som vi også nevnte tidligere, er sikkerheten. CyberGhost er basert i Romania, et land med streng regulering og politikk vedrørende loggføring av data og trafikk. Her kan du være trygg på at din personlige informasjon ikke havne på avveie, hvilket er en stor faktor når det gjelder VPN.

Helt til slutt må vi også nevne prisen. Dette er noe mange vektlegger når de velger en VPN-leverandør. CyberGhost er ikke det billigste alternativet, men det er også langt fra det dyreste. Prisklassen er helt middelmådig, men du får gjerne mer pengene her enn fra andre leverandører. Dette skyldes at CyberGhost fungerer særlig godt for nordmenn. Hvis du ønsker en brukervennlig, tilgjengelig og sikker VPN, er CyberGhost et godt alternativ.