Finn riktig tyverisikring før turen

Er det på tide å planlegge å begynne å reise igjen? I slike tilfeller er det viktig å være på den sikre siden og beskytte verdisakene dine. Våre kofferter kan av forskjellige årsaker havne i feil hender, enten ved en feil eller med vilje, og det verdifulle innholdet kan forsvinne for alltid. Derfor er det viktig å planlegge for det verste og skaffe seg en GPS -tracker. Du kan enkelt montere dette på kofferten, uansett om du reiser med tog eller fly. Du kan følge posisjonen i sanntid og se historien direkte tilbake i mobilen din, mens du kan slappe av mye mer mens du er på farten.

Hvis du velger å reise med bil i stedet, kan det være minst like viktig å bruke tyveribeskyttelse, både når det gjelder koffertene dine, men også bilen eller andre kjøretøyer du reiser med. Biltyveri er utrolig vanlig, og det kan være ekstremt vanskelig å få det tilbake i god stand. MiniFinder tilbyr flere forskjellige typer GPS-trackere, inkludert den verdensledende kjøretøysporeren Zepto. Med denne trackeren kan du spore kjøretøyene dine. Hvis du også vil beskytte andre verdisaker mot tyveri, finnes det også tilpassede produkter for det, inkludert MiniFinder Pico som du kan montere på, for eksempel poser som inneholder dyre gjenstander.

Du kan enkelt montere en kjøretøysporer på for eksempel bilen, og du kan deretter se bilens posisjon minutt for minutt gjennom det tilhørende programvaresystemet. I systemet får du en alarm når bilen eller et annet kjøretøy beveger seg utenfor et bestemt område. Du får tilgang til sabotasjealarmer og hastighetsalarmer, noe som gir deg større sikt på avstand. Skulle du lide av biltyveri i løpet av ferien, kan du direkte se bilens posisjon og historie, som er ekstremt verdifull informasjon for politiet i arbeidet. I tillegg til å beskytte bilen mot tyveri, kan det også være en god idé å beskytte campingvognen, bobilen, mopeden, motorsykkelen eller båten mot tyveri. Uavhengig av kjøretøyet du bruker, gir en GPS den beste tyveribeskyttelsen du kan forestille deg.

Hvert år rapporteres det om tusenvis av tyverier, og ikke minst når du er på reise. Med en GPS -spor sender fra MiniFinder kan du beskytte verdisakene dine og spore dem i sanntid. Banesenderen er blant de minste på markedet, noe som gjør dem enkle å gjemme i kofferten for uvedkommende. Til tross for den fine størrelsen har de en kraftig ytelse med lang batterilevetid.

I MiniFinder GO skjer all sporing automatisk via det skybaserte sporingssystemet, som du enkelt kan få tilgang til i mobilen eller datamaskinen.

Les mer om MiniFinders GPS-tracker