Her ser du de beste filmene og seriene online

Noe av den beste underholdningen online, er filmer og serier. Det finnes et hav av spennende titler du kan utforske, som gjør tiden din på nett enda morsommere. Dessuten er det stor variasjon i hva du kan se, og det finnes noe for alle aldre.

Disney Plus

Disney Plus er en relativt ny strømmetjeneste som lar deg se alle de nye og gamle Disney filmene, som vi er så glade i. Her finner du alt fra de spennende De utrolige actionfilmene, historien om Elsa og Anna i “Frost” og ikke minst de gamle fortellingene som den rørende historien om den stygge andungen. Dette er alle filmer som på hver som måte forklarer hvordan det er å være annerledes enn alle andre, hvordan man skal tørre å stå frem som den man er og ikke minst akseptere andre for den de er. Hos Disney Plus kan du også finne alle filmene fra Marvel universet og De klassiske Star Wars filmene.

Netflix

Dette er kanskje favoritt strømmetjenesten til de aller fleste. Her kan du finne en rekke filmer og serier, og kose deg med alle “Netflix Original” titlene. De er kjent for å lage noen av de mest sette seriene de siste årene, som kjempesuksessens Stranger Things, Bridgerton og The Queens Gambit. De har dessuten en rekke andre filmer og serier, som vil holde deg opptatt i mange timer, om ikke dager. Du kan for eksempel binge en hel serie, eller se på klassiske filmer etter hverandre. De har også en egen barneseksjon, der man kan finne morsomme filmer og serier til de små.

HBO

Dette er strømmetjenesten som mange kaller “kongen av serier”. De har satset stort på å lage sine egne serier, som kjennetegnes ved å være svært spennende og av god kvalitet. Her finner du noen av de mest sette og suksessfulle tv seriene fra de siste tiårene, blant annet The Undoing, Chernobyl, The Wire og ikke minst giganten Game of Thrones. Sistnevnte tok verden med storm da den kom ut i 2011. Seerne elsket å oppleve det spennende universet, der riddere, drager og konger kriger om makten. Du kan se alle de 8 sesongene med 73 episoder på HBO.

TV2 PLAY

Hvis du er mer interessert i norske og ellers skandinaviske filmer og serier, da er nok TV2 PLAY det beste valget av strømmetjeneste. Her kan du blant annet se noe av det beste norsk reality har å by på, blant annet Sommerhytta, Alle elsker David og Tid for Hjem. Du finner også mange internasjonale titler, og særlig mye god, dansk og svensk krim, som altså kan noe helt spesielt. Noen gode forslag er de spennende Beck-filmene satt i Stockholm, eller Sommerdahl-mordene, der vi føler Dan og Marianne fra politiet i Helsingør. Siden er tidligere kjent som TV2 sumo.

Med alle disse mulighetene har du med andre ord ingen grunn til å kjede deg når du er på nett! Filmene og seriene her er morsomme å se alene, eller sammen med venner til en god, gammeldags filmkveld!