ExpressVPN

Vektlegger du ytelse og hastighet? Da kan ExpressVPN muligens være det rette valget for deg. Når Express utviklet sin VPN-tjeneste, la de nemlig vekt på akkurat dette – høy ytelse og høy hastighet. Dette motto har gjort dem til en av de ledende aktørene på markedet, og særlig populær blant streamingfans.

I tillegg har ExpressVPN fokusert på sikkerhet og personvern, noe alle VPN-brukere setter stor pris. Vi skal gå nærmere gjennom denne tjenesten og alle mulighetene du får her. Hvis du ønsker høy hastighet og ytelse, god kryptering og sikre løsninger, burde du fortsette å lese videre. Vi går gjennom ExpressVPN fra a til å og dekker alle punktene.

Hvorfor er hastighet viktig?

Når du velger en VPN vil hastighet være en kritisk faktor. Dette er også et av områdene ExpressVPN har vektlagt og forventningene er derfor store. Hastighet er viktig av mange grunner. Jo raskere tjenesten er, desto nærmere vil den samsvare med den maksimale hastigheten du har på ditt nettverk.

ExpressVPN skuffer ikke og viser en konsistent høy hastighet gjennom alle sine servere. Dette er muligens en av markedets raskeste VPN-er, og egner seg derfor ypperlig til de som ønsker å strømme videoer, filmer og serier. Du kan være trygg på å få et HD-resultat, uavhengig av hvilken serverlokasjon du velger, og hvor i verden du befinner deg.

Mange bruker VPN for å få et bedre og større utvalg av innhold på diverse strømmetjenester. På tjenester som HBO og Netflix, vil utvalget nemlig variere alt ettersom hvilket land du befinner deg i. Noen strømmetjenester er også kun tilgjengelig i enkelte deler av verden, som for eksempel Hulu, BBC og ITV. Med en VPN kan du derimot få tilgang til innholdet uansett hvor i verden du måtte være.

Når du bruker VPN til strømming, er det desto viktigere at hastigheten er optimal. Ingen liker å se på serier som lagger, bruker lang tid på å laste, eller bytter mellom lav og høy kvalitet. For å unngå dette må du velge en VPN som er stabil og som kan tilby en ekstrem hastighet. Dette får du med ExpressVPN.

Hastighet på ExpressVPN

Som sagt får du en ypperlig hastighet på ExpressVPN, uavhengig av hvilken serverlokasjon du velger. Noen VPN-er blir påvirket av hvor i verden du kobler deg til fra, men dette blir ikke ExpressVPN. Her får du en konsistent kvalitet, uavhengig av server, land og serverlokasjon. Dette er selvfølgelig en stor fordel som gir deg en sømløs brukeropplevelse.

ExpressVPN fungerer også utmerket for nordmenn som ønsker å se på norsk TV i utlandet. Du har kanskje oppdaget at NRK, HBO Nordic, Sumo og andre norske strømmetjenester ikke er tilgjengelig når du er på ferie. Med ExpressVPN får du tilgang til disse tjenestene og de norske serverne gir den samme gode hastigheten som resten av serverlokasjonene.

Hastigheten gjør det også enkelt å laste ned filer og du vil oppleve en minimal ventetid. Derfor er ExpressVPN også et ypperlig valg for andre formål, for eksempel til surfere og gamere. En stor fordel er det at selve tilkoblingen også går sømløst for seg. Her får du god hastighet over hele linjen.

Personvern og sikkerhet

Som tidligere nevnt har ExpressVPN også lagt stor vekt på sikkerhet. Mange bruker VPN-leverandører for å kunne surfe anonymt på nett, uten å etterlate seg digitale spor. I tillegg er det mange som bruker VPN for å unngå markedsrettet reklame. Da er det viktig at leverandøren kan sørge for godt privatliv, og ikke lagrer informasjonen din.

ExpressVPN har sin base i De britiske Jomfruøyer, og dette gir deg fordeler av mange grunner. Disse øyene er nemlig utenfor USA og EU sin jurisdiksjon, og dermed er ikke ExpressVPN lovpålagt å samle på informasjon fra sine brukere. Når du bruker en tjeneste som lagrer informasjonen din, vil det alltid være en risiko for at de selger denne videre til tredjeparter.

Du kan være trygg på at ExpressVPN ikke lekker informasjon om deg, ettersom de ikke har noen informasjon å lekke. ExpressVPN har en tydelig og klar politikk: Du skal kunne bruke internett sikkert og privat, uten å bli sporet eller loggført. Dette betyr at ExpressVPN aldri vil loggføre trafikk-destinasjonen, nettleserloggen, IP-adressen eller metadataen din.

Av praktiske årsaker må ExpressVPN loggføre enkelte deler informasjon, men dette gjelder kun hvilke serverlokasjoner som blir brukt, og hvor mye MB data som blir overført fra dag til dag. Grunnen til dette er at ExpressVPN trenger denne informasjonen for å forbedre sine tjenester. De vil aldri kunne koble informasjonen til en spesifikk bruker, så du kan være trygg på at du surfer helt privat og vernet.

Servere og serverlokasjoner

ExpressVPN har et av markedets største utvalg når det gjelder serverlokasjoner. Her kan du nemlig boltre deg i hele 94 forskjellige land. Dette er langt over gjennomsnittet og langt mer enn vi vanligvis ser hos andre leverandører. I tillegg har de over 3 000 servere fordelt på de ulike lokasjonene, hvilket betyr en ekstrem hastighet og ingen overkapasitet.

Du finner serveren i de mest populære landene i verden. Her kan vi blant annet nevne Storbritannia, USA, Canada, Japan og Tyskland. Skandinavia er også inkludert, hvilket gjør tjenesten godt egnet for nordmenn. Når du har valgt ditt foretrukne land, vil ExpressVPN automatisk koble deg til den raskeste og minst travle serveren tilgjengelig.

Oppsummering

ExpressVPN er blant markedets raskeste og mest innholdsrike alternativer. Det er tydelig at leverandøren har lagt stor vekt på ytelse og hastighet, da vi ser et utrolig stort utvalg av servere og serverlokasjoner. Du kan være sikker på at du ikke vil oppleve avbrudd, lasting eller forstyrrelser når du streamer.

Sikkerhet og personvern er også høyt prioritert, noe mange brukere nok vil sette pris på. Prismessig ligger ExpressVPN hakket over andre alternativer på markedet, men her får du virkelig det du betaler for. En VPN med ekstrem hastighet og ytelse, et mangfold av servere og en enestående sikkerhet. Uansett om du surfer, gamer eller streamer, vil du nyte godt av fordelene til ExpressVPN.