Se Netflix i USA med en VPN

Nordmenn er glad i strømmetjenester og førstevalget vårt havner som regel på Netflix. Dette er en meget populær tjeneste verden over som byr på et spennende utvalg av film, dokumentarer, TV-Serier og tegnefilmer

Netflix har en kategori som passer for alle, uavhengig av alder og interesser. Utvalget kombinert med tilgjengeligheten, har gjort tjenesten til en favoritt hos mange. Alt du behøver er en konto, en nettverksforbindelse og en mobil, datamaskin, TV eller spillkonsoll.

Fordelen med Netflix er at du kan ha mange brukere på samme konto. Dette kommer godt med for større familier og kollektiver. Hver person kan få sin egen bruker, og innholdet anbefalt vil bli generert etter brukerens historikk. Slik får de minste barnevennlig innhold, mens ungdommen kan kose seg med serier.

Når du registrerer en konto på Netflix sin hjemmeside, vil du automatisk bli videreført til en landspesifikk registreringsside. Grunnet opphavsrettigheter, kan du nemlig ikke se det samme innholdet i Norge som du kan i for eksempel USA. Dette kan føles irriterende når du er på jakt etter en spesifikk film. Men med en VPN kan du gå rundt denne geo-blokkeringen.

Få amerikansk Netflix i Norge

En VPN-tjeneste vil kryptere din datatrafikk og gjøre det mulig å endre IP-adressen til enheten din. Slik kan du «lure» Netflix til å tro at du er i et annet land, og dermed få tilgang til et nytt spekter av innhold. Denne metoden er brukt av mennesker over hele verden, og særlig er VPN-tjenester populært blant Nordmenn.

For å komme i gang og åpne de digitale dørene til en ny verden av TV og underholdning, kan du følge disse stegene:

1. Finn din foretrukne VPN og last denne ned til din valgte enhet. Det finnes mange leverandører å velge fra, men sørg for at den er kompatibel med din enhet. De aller fleste VPN-leverandører har både USA og Norge som serverlokasjon, men det er alltid greit å dobbeltsjekke.

2. Start opp din valgte VPN og finn en server i USA. Trykk på din valgte server og koble deg til dersom ikke dette skjer automatisk.

3. Deretter går du til Netflix sin hjemmeside og logger deg inn. Nå skal du ha tilgang til det amerikanske biblioteket.

Velg en VPN som støtter streaming

Du har mange valgmuligheter når du skal laste ned en VPN. Hvis formålet ditt er å se på amerikansk Netflix i Norge, burde du velge en VPN-tjeneste som gir deg høy ytelse og ekstrem hastighet. Da slipper du å oppleve treg lasting og hakkete videoer.

I tillegg er det en stor fordel om leverandøren har mange servere per serverlokasjon. Det vil si at det er flere valgmuligheter for brukerne, og dermed mindre sjanse for overbelastning. Jo flere som bruker samme server, desto tregere blir det.

Til slutt burde du velge en VPN-leverandør som gir konsistent stabilitet og kvalitet, uavhengig av serverlokasjon. Dette kommer godt med om du vil utforske Netflix biblioteket til andre land i tillegg til USA. Med dette i bakhodet og våre enkle steg, er du nå klar for å se på amerikansk Netflix i Norge.