Stream ESPN sport fra USA med en VPN

Er du en sportsfanatiker? Da savner du sikker muligheten til å se på kanaler som ESPN sport i Norge. Dette er et amerikansk kringkastingsselskap som er helt og holdent dedikert til å sende sport. Her blir det sendt sportssendinger hele dagen, syv dager i uken. I tillegg til kamper og sendinger, kan du også finne spennende dokumentarer på ESPN sport.

De har nemlig en nettside som fungerer som en strømmetjenestene. Her huser de alt av tidligere og aktuelle sendinger, kombinert med spennende sportsfilmer og dokumentarer. Uansett hvilken sport du foretrekker, kan du være sikker på at du finner noen innenfor sjangeren her.

Dessverre er ikke ESPN sport tilgjengelig for nordmenn i utgangspunktet. Men det finnes måter å komme seg rundt den plagsomme geo-blokkeringen. Med en VPN kan du få akkurat den samme tilgangen som om du skulle bodd i USA. Vi viser deg hvordan ved hjelp av disse enkle stegene.

Se ESPN sport i Norge

1. Først må du velge en VPN-leverandør som passer for deg. Tenk gjennom hvilke enheter du ønsker å streame fra, og velg en tjeneste som er kompatibel. Sørg også for at leverandøren har servere i Norge og i USA, noe de aller fleste har.

2. Følg instruksjonene fra leverandøren og last ned VPN-tjenesten til din enhet. Gjør ferdig installasjonen ved hjelp fra guidene. Som oftest er dette en svært Intuitiv prosess, men kundeservice står klar til å hjelpe dersom du har spørsmål.

3. Åpne din valgte VPN og lokaliser USA på kartet. Velg dette landet som din serverlokasjon og se om du blir automatisk tilkoblet, eller om du må velge en server i USA manuelt.

4. Gå til ESPN sport og registrer en konto. Her kan du prøve en gratisversjon dersom du ikke har en konto fra før. Må du legge inn postnummer, kan du bruke det kjente 90210.

5. Gratulerer, du er nå klar til å se på sport døgnet rundt, alle dager i uken. Nyt innholdet og kos deg!

Hva er en VPN?

En VPN-tjeneste lar deg surfe anonymt på nett, ved å kryptere datatrafikken din. Det finnes mange fordeler med en VPN, selv om de fleste benytter det til å få tilgang på innhold gjennom utenlandske strømmetjenester. En VPN sørger for å gi deg et ekstra lag av beskyttelse, hvilket også er en god grunn til å laste ned en slik tjeneste.

VPN kan brukes til å surfe anonymt på nett, se på innhold på strømmetjenester, blokkere annonser og mye mer. Faller du av og til for fristelsen å logger deg på usikrede, offentlige nettverk? Mange gjør det, uten å tenke over at dette utsetter enheten din for angrep og hackere.

Med en VPN blir datatrafikken din kryptert, og du slipper å bekymre deg for datasnoker og lekkasjer av dine personlige opplysninger. Du kan altså bruke en VPN til mye, og det gir deg en rekke fordeler. Likevel er det nytt og spennende innhold på strømmetjenester folk er mest opptatt av. Uansett hva du skal bruke din VPN til, håper vi det ble lettere å forstå nedlastings-prosessen ved hjelp av vår enkle guide.