Slik streamer du Disney+ med VPN

Når Disney lanserte sin egen strømmetjeneste Disney+, var det naturlig at de trakk sine programmer, filmer og serier fra andre konkurrerende strømmetjenester. For nordmenn kan dette være fortvilende, da vårt utvalg på Disney+ ikke er like omfattende som for eksempel USA sitt. Heldigvis finnes det en løsning.

Med en VPN kan du se på Disney+ og få tilgang til andre lands utvalg. Dette betyr at du kan velge om du vil se på biblioteket til USA, Canada, England eller hvilket som helst annet land. Å skaffe seg VPN er en enkel og brukervennlig oppgave.

Har du aldri brukt VPN før, kan det dog virke noe skummelt. Men ved hjelp av denne guiden skal vi ta deg gjennom den enkle prosessen steg for steg. Du vil kunne se på Disney+ med VPN på rekordtid.

Slik får du amerikansk Disney+ i Norge

1. Begynn med å finne en VPN som passer for dine behov og som har servere i USA og i Norge. Velg gjerne en VPN med snarveiknapp til Disney+, dette vil leverandørene informere om på sine sider.

2. Last ned din valgte VPN og installer den på enhetene din ved å følge leverandørens guide.

3. Kjør din VPN og velg en server i USA. Som regel vil du bli automatisk tilkoblet den mest tilgjengelige serveren etter du velger USA som serverlokasjon

4. Gå til Diseny+ og logg inn eller opprett en konto. Har du ikke en bruker, kan du registrere deg i en prøveperiode.

5. Gratulerer, du er klar til å se amerikansk Disney+ med VPN i Norge!

Velg rett VPN for Disney+

Som sagt må du først og fremst finne en VPN som passer til deg og dine behov. Her kan du blant annet tenke gjennom hvilke enheter du ønsker å se Disney+ på. Skal du bruke en datamaskin, laptop, mobil eller nettbrett? Ønsker du tilgang på flere enheter, burde du velge en leverandør som gir muligheten for dette.

Deretter bør du tenke gjennom hva du ønsker ut av din VPN. Skal du bare bruke den til streaming? Da er det smart å velge en leverandør som kan love høy ytelse og utmerket hastighet. Med en god hastighet kan du være sikker på at du ikke vil oppleve problemer med lastetid eller lagging.

Det kan være vanskelig for nybegynnere å avgjøre hva som er en høy hastighet og ikke. En god pekepinn er derfor å se på hvor mange servere leverandøren har i de ulike serverlokasjonene. Har de for eksempel kun én server i USA, vil dette bety at den fort kan bli overbelastet og få en svekket hastighet.

Ønsker du å se USA sitt utvalg på Disney+ i Norge? Dette er en lett prosess, men du må tenke gjennom hvilken VPN du vil ha i forkant. Bestem deg for hvilke enheter du skal bruke, og om du har andre ønsker med din VPN. Selve nedlastingen skal gå sømløst, men du kan alltid ta kontakt med kundeservice dersom du trenger hjelp! Kos deg med Disney+ i Norge.